Upravit stránku

Informace o zpracování osobních údajů

Informujeme Vás, že v rámci výběrového řízení bude naše organizace Sociální služby města Pardubic, se sídlem Kpt. Jaroše 726, 531 81 Pardubice, IČ: 750 90 970, tel.: 466 614 229,  e-mail: info@ssmpce.cz, zpracovávat Vaše osobní údaje za účelem výběru vhodného zaměstnance a uzavření pracovní smlouvy. Mezi tyto zpracovávané údaje patří jméno a příjmení, datum narození, bydliště, e-mailová adresa, telefonní číslo, vzdělání, dosavadní pracovní zkušenosti, bezúhonnost a další uvedené znalosti a dovednosti. V případě určitých pracovních pozic dále očkování proti virové hepatitidě B, vlastnictví zdravotního průkazu a řidičského průkazu – aktivní řidič.

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat pouze po dobu výběrového řízení, v případě uzavření pracovněprávního vztahu po celou dobu jeho trvání.  Při zpracování Vašich osobních údajů dostatečně zabezpečíme jejich ochranu a nebudeme je předávat žádné jiné právnické či fyzické osobě. V souladu s příslušnými právními předpisy Vás dále informujeme, že máte právo na přístup ke svým osobním údajům u naší organizace, dále máte právo požadovat opravu, výmaz nebo omezení zpracování Vašich osobních údajů a máte také právo vznést u naší organizace námitku ohledně zpracování Vašich osobních údajů. Státním dozorovým úřadem pro oblast osobních údajů je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz), na který se můžete obrátit se stížností. 

 

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA PARDUBIC POSKYTUJÍ NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI AŽ 50 000,- KČ         PRO PRACOVNÍ POZICI VŠEOBECNÁ SESTRA .